online dating, toetsenbord

10 tips voor je zoektocht naar liefde online. Hoe pak je dat nou aan, die online liefde? In dit artikel lees je 10 tips om je te helpen bij je online zoektocht naar de liefde. Door online te daten kunnen individuen, stellen en groepen elkaar online ontmoeten om een sociale, romantische of seksuele relatie te ontwikkelen. Datingservices via internet bieden de mogelijkheid voor matchmaking door het gebruik van internet en pc’s. Maar er komt veel aan op jezelf, want de datingsites zijn er niet om het allemaal voor jou te doen.

Hier zijn 10 tips om je te helpen bij je zoektocht naar liefde online:

 1. Creëer een introductie van jezelf om het andere geslacht aan te trekken. Overdrijf het niet, plaats alleen de nodige informatie over jezelf en onthul niet te veel persoonlijke informatie. Dit is voor je eigen bescherming.
 2. Gebruik niet te veel bijvoeglijke naamwoorden in je profiel. Houd beschrijvingen eenvoudig en leesbaar. Onthoud dat jij net zo goed een vreemde bent voor anderen als hij of zij voor jou is.
10 tips voor je zoektocht naar liefde online, ieder is in eerste instantie een vreemde voor de ander
10 tips voor je zoektocht naar liefde online, wees jezelf
 1. Maak een lijst van je interesses en voeg specifieke details toe. Als je over een hobby schrijft, bijvoorbeeld wandelen, noem dan specifieke plaatsen waar je hebt gewandeld of de wandelclubs waar je lid van bent geworden.
 2. Creëer een unieke identiteit op internet. Het online datingsysteem staat vol met profielen die bijna exact hetzelfde zeggen. Als je dit imiteert, verdwijn je in de massa. Behoud altijd je individualiteit om een ​​effectieve online dating-aanwezigheid te creëren.
 1. Laat de clichés aan anderen over. Wees creatief genoeg zodat je aandacht krijgt en kunt ervaren wat online daten inhoudt. Maar probeer zo origineel en oprecht mogelijk te zijn.
 2. Probeer niet te veel op te scheppen. Je zult niemand imponeren met een onbeschofte houding. Zelfvertrouwen is prima, maar overdreven opscheppen is zeker een afknapper. Als je er goed uitziet en dat is te zien op je foto, dan hoeft je deze woorden niet in je profiel te gebruiken. Als je intelligentie claimt, zorg er dan voor dat je grammatica onberispelijk en je dictie foutloos is.
Creativiteit
 1. Niemand reageert op negativiteit. Het is geen goed idee voor depressieve, eenzame, gefrustreerde of mensen die net uit een ongelukkige relatie komen om meteen online te daten, aangezien de negatieve emoties waarschijnlijk naar boven komen. Mensen zullen ervoor terugdeinzen om je melodramatische profiel te lezen. Online daten moet leuk zijn, niet deprimerend.
 2. Definieer jezelf niet voor mensen die je NIET wilt ontmoeten. Het is voldoende dat je profiel zegt dat je niet iemand wilt ontmoeten die liegt, overgewicht heeft of chronisch werkloos is. Het is niet nodig om de kwestie te benadrukken door dit te gebruiken om jezelf aan anderen voor te stellen.
 1.  
10 tips voor je zoektocht naar liefde online, wat vertel je van jezelf en wat niet?
10 tips voor je zoektocht naar liefde online, wees jezelf
 1. Vergeet nooit de spelling te controleren. Je kunt dit doen door je profiel in een Word-document te schrijven, de spelling te controleren en de tekst vervolgens te knippen en te plakken in het profielgedeelte van de datingsite.
 2. Vertel zo veel mogelijk de waarheid. Geef echter alleen informatie vrij die je op geen enkele manier zal schaden. Vertel mensen over wie je werkelijk bent, het soort werk dat je doet, je familieachtergrond, enz. Maar vermeld voor je veiligheid geen informatie over hoeveel geld je verdient of hoeveel bedrijven je bezit, evenals enige informatie hierover die zou kunnen worden gebruikt om je te schaden of te bedriegen.

Lees ook Problemen met daten en Online dating

Meer tips nodig ? Lees Top 10 eenvoudige flirting tips

Iemand mee uit vragen? Tips om het gesprek op te starten

Wat Als je droompartner het laat afweten

Naar Zoeken naar een nieuwe partner

Door Annet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *