overzicht van datingsites, datingsites en een keurmerk, betrouwbaarheid

Computer Dating Services. Zoveel mensen zijn in de problemen geraakt, simpelweg omdat ze hun persoonlijke gegevens die op hun profiel zijn doorgekomen niet hebben gefilterd toen ze zich hadden aangemeld voor verschillende computer-datingservices. Het is dus tijd om jezelf in bescherming te nemen, want wat hier op het spel staat, is je toekomst.

Weet gewoon dat mensen constant hun sociale netwerksites controleren. Dit betekent dat ze hier ook constant met anderen communiceren. De wereld is nu afhankelijk van het net, en de mensen voor wie je werkt, zijn er net zo afhankelijk van.

Computer Dating Services. Iedereen checkt alles online

Ben jij het echt?

Natuurlijk is het zo gemakkelijk voor jou om te zeggen dat deze sites deel uitmaken van je sociale leven, dat niets te maken heeft met wie je werkelijk bent. Dat is eigenlijk niet waar, want de grenzen kunnen vaag zijn. Hoe je je gedraagt wanneer je iemand in de online wereld wilt aantrekken, is buitengewoon belangrijk.

De sociale vlinder in jou geniet van het constante roddelen online. Je kijkt graag naar de status van je vrienden, en met sites als Twitter en Facebook is het zo gemakkelijk om te weten waar je vrienden meestal zijn. En net zoals je vrienden maakt, kun je ook vijanden maken.

De manier waarop je dingen zegt, kan mensen die extreem gevoelig zijn kwetsen, ook al was dat misschien nooit je bedoeling. Op een dag zou je overrompeld kunnen worden omdat iemand slecht over je sprak. Deze dingen kunnen op allerlei plekken online te zien, wat een afknapper kan zijn.

Computer Dating Services, wees eerlijk, maar ook voorzichtig om een mogelijke partner niet af te schrikken

Hoewel je bepaalde informatie misschien vertrouwelijk houdt, zul je uiteindelijk een band willen aangaan, vooral als je daadwerkelijk contact hebt gehad met je potentiële partner. Dat geldt voor je mogelijke partner ook en die partner zal hoogst waarschijnlijk gaan speuren op het internet of en wat er over jou bekend is. Daarom is het echt zaak uiterst voorzichtig te zijn.

Eigen verantwoordelijkheid

Wees verantwoordelijk en zorg ervoor dat mensen je hoe dan ook respecteren. Je vindt het leuk om verhalen uit te wisselen met al je vrienden, maar soms zijn je vrienden wat minder alert of vinden het niet erg om woorden te gebruiken die voor een ander schokkend zijn. Pas dus op met hoe je op verhalen en berichten van vrienden reageert en laat je niet in de verleiding brengen taal of een toon van woorden te gebruiken waar je achteraf spijt van krijgt. Zeker als het een woordkeus is die gewoonlijk helemaal niet bij je past.

Computer Dating Services; vrije mening

Natuurlijk bestaat er zoiets als vrije meningsuiting, maar ook daarvoor geldt dat andere mensen ook vrij zijn om hun mening te geven over wat je op sociale media plaatst. Sommigen geloven zelfs dat jij bent wat je post en als je dat later om welke reden dan ook wilt of moet corrigeren, kun je daar een stevige dobber aan hebben.

Als je collega’s op je vriendenlijst hebt staan, wees dan nog eens extra op je hoede. Als je iets te klagen hebt, praat dan persoonlijk met een vriend of stuur iemand een privé-sms. Op die manier weet je dat je veilig bent.

Computer Dating Services; online is eeuwig

Als er iets is dat je moet weten, is het dat je nooit een gênant detail over jezelf zou moeten delen. Datingservices voor computers kunnen lastig zijn, want zonder persoonlijke interactie kunnen mensen niet tussen de regels door lezen of weten wat de context is geweest van wat er is gebeurd. Onthoud dat wat je zegt permanent op internet wordt vastgelegd. Als je erover nadenkt, kan dit behoorlijk beangstigend zijn en daarom is het goed dat je je er bewust van bent.

Goede indruk maken op een mogelijke partner, maar wel zoals je echt bent

Als je niets aardigs te zeggen hebt, zeg dan gewoon niets. Zorg er tenslotte voor dat je profielfoto er echt en natuurlijk uitziet. Kom niet naar buiten alsof je om complimenten smeekt. Dit is een teken van onzekerheid. Maak een goede indruk en blijf tegelijkertijd trouw aan jezelf.

Naar Homepage

Door Annet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *