Daten met jouw persoonlijkheidsstijl, leer de stijl van jezelf en je date

Daten met jouw persoonlijkheidsstijl. Ken je dat? Je hebt een aantal dates gehad en op één of andere manier lukt het maar niet om iemand te vinden met wie het nou écht klikt. In het begin denk je misschien nog wel: “Kan gebeuren.” Maar als je diverse dates hebt gehad en nog steeds is er niemand met wie je vaker dan een keer of drie hebt gedate…. Ligt het dan toch niet aan jou? Ze zeggen wel eens dat op ieder potje een dekseltje past, maar jouw deksel laat zich maar niet vinden. Je zou haast aan jezelf gaan twijfelen.

Niet doen. Niet aan je zélf gaan twijfelen. Het kan geen kwaad de manier waarop jij tot een date komt eens onder de loep te nemen, maar dat betekent niet dat er iets mis is met jou. Misschien kloppen je verwachtingen gewoon niet helemaal met de realiteit. Of heb je niet in de gaten dat de goede bedoelingen die jij hebt totaal niet aansluiten bij de persoon met wie je op stap bent.

Daten met jouw persoonlijkheidsstijl

Dat is allemaal mooi, maar hoe kom je daar dan achter?

Nou, daar gaat deze site jou dus bij helpen.

Op deze site staat een vragenlijst waarmee jij kunt ontdekken wat jou persoonlijkheidsstijl is. Het is belangrijk om inzicht te krijgen in die persoonlijkheidsstijl. Daarnaast kun je leren over de andere persoonlijkheidsstijlen die er zijn.

Met dat inzicht ga jij in het vervolg makkelijk leuke dates hebben waaronder je die ene waar jij een duurzame liefdevolle relatie mee wilt aangaan dan wél vindt.

Er zijn vier persoonlijkheidsstijlen:

  • Promotiestijl,
  • Controlerende stijl,
  • Ondersteunende stijl,
  • Analyserende stijl

De beste stijl

Er is geen “betere” stijl of een stijl die gegarandeerd of vaker tot meer succesvolle dates lijkt. Iedere stijl heeft zijn / haar eigen kenmerken. En hoewel er maar weinig mensen zijn die geen combinatie van stijlen zijn, hebben de meeste mensen wel degelijk een dominante stijl. Inzicht in je eigen stijl betekent dat je beter aan een eventuele toekomstige partner duidelijk kunt maken waar jij naar op zoek bent.

Als je dan vervolgens de persoonlijkheidsstijl van je dating partner herkent dan snap je ook waarom je date reageert zoals die reageert. Met kleine aanpassingen kun je het verschil maken tussen een date die je het liefst zou vergeten en een onvergetelijke date (in positieve zin).

Daten met iemand met jouw persoonlijkheidsstijl wordt dan voor anderen iets om met veel plezier aan terug te denken. En wie weet, wordt het wel veel meer dan dat.

Naar Quiz Daten en de Persoonlijkheidskwadranten

Naar Zoeken naar een nieuwe partner

Door Annet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *