De liefde van je ex voor jou weer nieuw leven inblazen. Denk er eens over na: je ex wilde ooit bij je zijn omdat er een zekere aantrekkingskracht tussen jullie was. Hoe meer tijd jullie samen doorbrachten, hoe meer zijn jullie gevoelens gegroeid. Toen ging er iets mis en eindigde de relatie. Je ex kan je vertellen niet meer dat voor jou te voelen wat er in het begin wel was. Of ze zijn misschien gewoon achter de horizon verdwenen en weigeren je te bellen of je berichten nog te beantwoorden.

De liefde van je ex voor jou weer nieuw leven inblazen.

De liefde van je ex voor jou weer nieuw leven inblazen

Ook al is het vuur misschien gedoofd, je kunt er zeker van zijn dat er nog steeds sintels in hun achterhoofd gloeien. Het is jouw taak om die sintels weer tot een vonk te blazen en de vlammen opnieuw aan te steken. Als je serieus overweegt om je ex terug te winnen, moet je uiteindelijk tot een punt komen om te bespreken wat er mis ging in de relatie en waarom deze eindigde. Zorg er wel voor dat je niet de fout maakt dit te snel te doen.

Na een emotionele breuk hebben jullie allebei tijd nodig om je gedachten te ordenen en uit te zoeken wat er mogelijk is gebeurd. Als je je ex weer ontmoet nadat je een tijdje uit elkaar bent geweest, is het natuurlijk belangrijk dat je het onderwerp van de relatiebreuk niet ter sprake brengt tijdens die eerste ontmoeting. Laat ze gewoon de gelukkige, zelfverzekerde versie van jou zien waar ze vanaf het begin verliefd op werden.

Nieuwsgierig

Het kan zijn dat je nieuwsgierig is te weten waarom je niet hebt geprobeerd hem of haar terug te krijgen. Of ze vragen waarom je eigenlijk bent vertrokken. Alleen al deze nieuwsgierigheid kan vaak genoeg zijn om ze de telefoon te laten opnemen als je belt. Spreek een nieuw moment voor een date af, gewoon om te zien wat je hierna gaat doen.

Bewaar in ieder geval nog wel wat afstand na de eerste keer elkaar weer gezien te hebben. Bel bijvoorbeeld niet direct de volgende dag of de dag daarna. Wacht een week en bel dan om een ​​nieuwe afspraak te maken voor een vriendschappelijke ontmoeting.

Hoewel deze tactieken misschien heel eenvoudig klinken, zijn ze bedacht om je ex aan je te laten denken als je er niet bent. Hoe meer ze aan je denken als je niet bij elkaar bent, hoe groter de kans dat ze je nog een keer willen bellen.

Een sterkere relatie opnieuw opbouwen

Het verlangen naar de oude relatie die je ooit had, is zinloos. De relatie die je had, is tenslotte beëindigd. Het werkte niet. Je wilt geen verbroken relatie herstellen. In plaats daarvan wil je werken aan het opbouwen van een nieuwe versie van de relatie, maar deze keer op een veel sterkere basis.

De liefde van je ex voor jou weer nieuw leven inblazen, weer bij elkaar

Denk na over enkele dingen die je erg leuk vond aan je vorige relatie voordat je uit elkaar ging. Overweeg nu enkele van de onderdelen waarvan je weet dat ze problemen kunnen veroorzaken of die je ongelukkig kunnen maken. Wees echt selectief over welke onderdelen je wilt meenemen naar de nieuwe relatie met je ex en welke stukjes je wilt achterlaten.

De liefde van je ex voor jou weer nieuw leven inblazen

Wanneer je verbinding met je ex weer tot stand is gebracht en je weer regelmatig uitgaat, is het tijd om te bespreken wat er in de vorige relatie mis kan zijn gegaan. Als je ex niet wil praten, laat het dan zitten totdat hij of zij er wel klaar voor is om het te bespreken. Als je ‘hard to get’ op de juiste manier speelt, moet je ex tenslotte op zoek gaan naar manieren om je aandacht te trekken. Het moet dan niet al te moeilijk zijn het juiste moment te vinden om te praten over wat er mis is gegaan.

In plaats van te vragen wat er mis is gegaan, kun je in plaats daarvan proberen te vragen wat ze liever  goed willen gaan zien. Dit geeft hen een geldige kans om jullie probleemoplossende vaardigheden aan het werk te zetten. Dit is een manier om een ​​sterkere band tussen jullie te ontwikkelen. Focussen op de positieve aspecten van wat jullie allebei in een relatie willen, kan een gelukkige manier zijn om met een gevoelig onderwerp om te gaan.

Dingen waar je allebei blij van wordt

Als je besluit je in plaats daarvan te concentreren op de problemen uit het verleden of de negatieve aspecten van het uiteenvallen zullen jullie gesprekken snel weer negatief kunnen worden. Je riskeert op deze manier een ruzie te beginnen. Blijf in plaats daarvan zoeken naar de goede dingen waar je allebei blij van wordt.

Als jullie allebei een duidelijker begrip hebben van hoe je wilt dat je nieuwe relatie eruitziet, is het veel gemakkelijker om deze opnieuw op te bouwen op een solide basis.

Door Annet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *