Gay parship review

Gay parship review

Gay parship review. De site profileert zich als DE datingsites voor gay singles. Met name hoger opgeleide homoseksuele en lesbische singles schrijven zich in, aangezien 76% van de ingeschrevenen een hbo of wo opleiding heeft. Op de openingspagina wordt benadrukt dat deze site bedoeld is voor mensen op zoek naar een langdurige relatie. Qua leeftijdsopbouw richt deze site zich op 30+

Gay parship heeft het Thuiswinkel keurmerk en het Verisign SSL-certificaat, waardoor je weet dat je op een beveiligde site zit. Verisign is onderdeel van Symantec en dat kennen veel mensen van de antivirus pakket Norton.

 

Gay parship review, beschrijving van de site

Bij de inschrijving vul je een persoonlijkheidstest in. Des te eerlijker je bent over je zelf en wie en wat je zoekt, des te groter is de kans op een succesvolle match.

Op de openingssite zie je kort een paar succes verhalen. Eigenlijk zijn het losstaande zinnen die uitnodigen om verder te lezen. En er is een heleboel te lezen op deze site over van alles en nog wat.

 

Gay parship review: de klantenservice

De klantenservice is online bereikbaar via een contactformulier, al kun je bij de Veelgestelde vragen ook al een heleboel antwoorden vinden. En die pagina van de klantenservice is heel gebruiksvriendelijk, want zelfs als je geen lid bent van Gay Parship kun je toch al op heel veel vragen een antwoord vinden. De vragen zijn op categorie ingedeeld om het zoeken naar het antwoord op je vraag te vergemakkelijken. Als je als lid een vraag wilt stellen, word je verzocht in te loggen op de site.

overzicht van datingsites, homoseksuele partner, gay parship review, lesbisch stel
overzicht van datingsites, homoseksuele partner, gay parship review, homoseksuele mannen

Gay parship review: vier thema’s

Er zijn vier thema’s waar je uit kunt kiezen om wat meer te weten te komen over wat de site voor je kan betekenen:

Homodating is voor mannen die voor mannen op zoek naar contacten met gay singles

Gay mannen is voor mannen die serieuze homocontacten zoeken, om in contact te komen met gay mannen die bij je passen.

Vrouw zoekt vrouw voor relatie voor vrouwen die contact zoeken met andere leuke lesbische vrouwen.

Man zoekt man voor relatie is voor mannen op zoek naar een fijne en langdurige relatie. Of gewoon een losse date zoeken.

Waar de verschillen precies in zitten wordt niet helemaal duidelijk. Vrouw zoekt vrouw voor een relatie is dat wel, maar waar het verschil nu zit tussen “Homodating”, “Gay mannen” en “Man zoekt man voor relatie” komt niet erg uit de verf.

 

Online magazine

Als je nog niet genoeg hebt gelezen is er het online magazine met nog meer artikelen over dating en alles wat er omheen kan komen kijken. Aardig onderdeel van het magazine zijn de artikelen naar aanleiding van onderzoekjes die Gay parship onder haar leden doet. Zo krijg je informatie die bij je doelgroep past.

Je kunt bij Gay parship ook gericht zoeken in een paar grote steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Utrecht.

Mobiel gebruik

In de Appstore en op Google Play kun je de app van Gay parship gratis downloaden, zodat je ook mobiel de site kunt benaderen en overal door kunt gaan met nieuwe interessante homoseksuele contacten op te doen.

overzicht van datingsites, homoseksuele relatie, twee mannen huwelijk
overzicht van datingsites, homoseksuele relatie, gay parship review, twee vrouwen huwelijk

Gay parship review, grootste verbeterpunt:

Door de grote hoeveelheid informatie en het toch ietwat merkwaardige onderscheid tussen “Homodating”, “Gay mannen” en “Man zoekt man voor relatie” komt de site iets te gedetailleerd over.

 

Gay parship review, grootste pluspunt:

Duidelijke doelgroep en alle informatie is daar ook absoluut op afgestemd. Je weet waar je bent en dat je je onder gelijkgestemden bevindt.

Je kunt bij Gay parship kiezen tussen een gratis lidmaatschap en een premium lidmaatschap.

 

Wat krijg je bij het gratis lidmaatschap?

-Actuele profielen bekijken
-Direct berichten ontvangen en beantwoorden
-IJsbrekers en glimlachen versturen   
-Korte evaluatie van je persoonlijkheid
-Toevoegen van foto’s

 

Wat geeft het premium lidmaatschap extra     

-Je kunt nu onbeperkt berichten uitwisselen   
-Vrijgegeven foto’s bekijken
-Gebruik van de lokale zoekfunctie
-Kijken wie je profiel heeft bekeken
-Profielcheck
-Uitvoering persoonlijkheid rapport
-Contactgarantie

Als basis lid kun je tegen betaling ook gebruik maken van diensten die bij het betaalde lidmaatschap horen, zoals de profielcheck en een analyse van je partnerschap persoonlijkheid.

 

Contactgarantie

Gay parship geeft mensen die het lidmaatschap voor 6 of 12 maanden hebben afgesloten een zogenaamde contactgarantie. Dat wil zeggen dat als je tijdens je lidmaatschap niet met minimaal 5 (bij 6 maanden) of 15 (bij 12 maanden lidmaatschap) met leden contact hebt gehad, je abonnement KOSTELOOS met 6 maanden wordt verlengd.

gay-parship 2

24 maanden

€ 24,90 

per maand

12 maanden

€ 39,90 

per maand

6 maanden

€ 44,90 

per maand

Let op! Als je de abonnementen niet in één keer wilt betalen, komt er een maandtoeslag over de bedragen heen. 

De termijntoeslagen voor 6 maanden premium zijn € 6 extra als je maandelijks betaalt en € 3 per maand als je per kwartaal betaalt. 

Voor 12 en 24 maand abonnementen geldt: ga je per half jaar betalen, dan betaal je € 2,50 per maand toeslag. 

Betaal je per kwartaal dan komt er € 5,00 per maand bij en betaal je per maand, dan komt er € 7,00 bij.

overzicht van datingsites, homoseksuele relatie, gay parship review, homoseksuele mannen
overzicht van datingsites, homoseksuele relatie, lesbische vrouwen

Gay parship review: overeenkomst

Stel voor dat je hebt gevonden wat je zocht: een nieuwe liefde, nieuwe vriendschappen of een leuke date. Je wilt eigenlijk je lidmaatschap van de datingsite wel gaan opzeggen. Wat moet je doen? Of je hebt in een opwelling jezelf ingeschreven voor een abonnement en daar wil je vanaf. Kan dat dan nog en krijg je dan je geld terug? Hierover moet een datingsite iets hebben opgenomen in de algemene voorwaarden die voor jou als klant inzichtelijk moeten zijn.

In principe sluit je de overeenkomst met Parship digitaal af. Van tevoren word je op de algemene voorwaarden gewezen. De algemene voorwaarden kunnen op jouw verzoek  eventueel kosteloos worden toegestuurd.

Algemene voorwaarden

Wat zeggen de algemene voorwaarden van de datingsite? De algemene voorwaarden van Gay parship zijn dezelfde als die van Parship. Omdat in de algemene voorwaarden van Gay parship de bedrijfsnaam van Parship wordt gebruikt, wordt op deze pagina bij dit onderwerp óók de bedrijfsnaam Parship gebruikt.

 

Gay parship review: opzeggen lidmaatschap

Het onbetaalde lidmaatschap van Parship kun je op ieder moment dat je wilt opzeggen. Je hoeft alleen maar in de profiel status je profiel te verwijderen en dit te bevestigen met het wachtwoord dat je bij Parship tot dan toe hebt gebruikt.

 

Het opzeggen van het betaalde lidmaatschap bij Parship.

Als je je betaalde abonnement wilt opzeggen, hanteert Parship daar een opzegtermijn van vier weken voor. Opzeggen kan per brief, e-mail of via het contactformulier op de Parship website. Zeg je niet op tijd op, dan loopt je lidmaatschap en daaraan verschuldigde betaling gewoon door. Je kunt een abonnement afsluiten voor een bepaalde tijd. Als je niets doet, gaat het lidmaatschap na verloop van die termijn automatisch over in een lidmaatschap voor onbepaalde tijd. Let op dat je met het opzeggen van je betaalde lidmaatschap NIET automatisch ook je gratis lidmaatschap hebt opgezegd. Daarvoor moet je dus alsnog je profiel verwijderen, maar dat kan dus op ieder moment en dat kost hoe dan ook niets.

gay-parship
homoseksuele mannen

Gay parship review: herroepingsrecht

Je hebt in een opwelling besloten tot een betaald abonnement. Bij nader inzien wil je eigenlijk helemaal niet. Tot 14 dagen na het aangaan van je lidmaatschap heb je het recht gebruik te maken van het zogenaamde herroepingsrecht. Dat betekent dat jij tot 14 dagen na de betaling op het aangaan van het lidmaatschap mag terugkomen en het abonnement zonder opgaaf van reden mag opzeggen. Parship heeft hiervoor een apart “modelformulier voor herroeping” op de site staan. Je mag deze gebruiken om je abonnement op te zeggen, maar dat hoeft niet. De enige verplichting die je hebt, is dat je opzegging ondubbelzinnig moet zijn. Het moet voor Parship duidelijk zijn dat je je abonnement herroept. Parship zegt toe binnen 14 dagen nadat zij de opzegging hebben binnen gekregen, het abonnementsgeld aan je terug te betalen.

Heb je er voor gekozen het persoonlijkheid rapport van jezelf te kopen, dan vervalt je herroepingsrecht.

Terug naar Homepage