Mooie zelfverzekerde vrouw

Hoe benader je een zelfverzekerde vrouw? Veel heteroseksuele mannen zijn van mening dat het benaderen van een vrouw moeilijk en gênant is. Vooral als ze een heel mooie en zelfverzekerde vreemde is. Dan kiezen mannen ook nog vaak de verkeerde houding. Ze zijn te aardig en te gul met cadeaus, bloemen, uitnodigingen voor diners en andere uitjes. Dit kan door de betreffende vrouw worden opgevat als een gebrek aan zelfvertrouwen en een laag zelfbeeld. Blijkbaar is wat jij als man zelf meeneemt niet genoeg en moet je dat “oppoetsen” met geschenken in welke vorm dan ook.

Hoe benader je een zelfverzekerde vrouw

Hoe moet het niet?

De meeste zelfverzekerde vrouwen raken niet gefascineerd door onzekere, hypocriete of kieskeurige mannen. Ze zullen hem ter plekke afwijzen en dan ben je als man nog redelijk goed af. Er zijn ook vrouwen die schandalig profiteren van de situatie door de man uit te buiten. Ze laten een man maaltijd na maaltijd betalen, accepteren geschenk na geschenk en nemen intussen een “extra” man om mee uit te gaan voor echte liefde, romantiek en seks. In deze situatie heeft de vrouw twee mannen: een kostwinner en een minnaar.

De “lieve jongenshouding” is dus niet de beste manier om een mooie, zelfbewuste vrouw te benaderen. Het andere uiterste; gemeen en onbeleefd doen zal ook niet werken. De beste manier die 90% van de keren goed werkt om echt contact te krijgen met een dergelijke vrouw is om als man over te komen als zelfverzekerd, een tikje brutaal, eigenwijs en grappig.

Hoe benader je een zelfverzekerde vrouw

In deze tactiek bouw je de relaties op met een manier van geven en nemen. Je geeft een vrouw een compliment maar je zwakt het ook een beetje af. Het is niet de bedoeling dat je een gemene opmerking maakt, want dan is jouw ideale vrouw snel klaar met jou. Maak je punt bij voorkeur met een glimlach. Op die manier geef je de vrouw aan dat je zelfverzekerd genoeg bent om haar te bekritiseren.

Het laat zien dat je niet bang bent voor haar, je maakt je geen zorgen dat ze tegen je uit zal vallen en als ze dat wel doet, haal je je schouders op en loopt weg. Je bent eerlijk en drukt je mening openlijk uit, je speelt de zelfverzekerde, moeilijk te krijgen grappige kerel.

Nu stel je namelijk háár zelfvertrouwen op de proef. Je daagt haar uit, je intrigeert haar, je bouwt de aantrekkingskracht op. Laat haar maar naar jou toekomen. Jij bent een beloning die het waard is om haar kostbare tijd en inspanningen aan te besteden.

Hoe pak je het aan?

Het is niet zo moeilijk als je misschien denkt. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met zeggen: “Wat een paar prachtige laarzen draag je. Ik vind ze echt leuk.” De kans is groot dat de vrouw reageert met “Dank je. Ik vind ze zelf ook leuk.” Jij kunt dan reageren met: “Smelten je voeten er niet in? Ze lijken me wel heel erg warm. Of probeer je misschien je voeten voor mij te verbergen?” Als ze gevat en zelfverzekerd is, krijg je iets terug in de trant van: “Ik ben er zeker van dat mijn voeten heel wat mooier zijn dan die van jou.”  Jij: “Wow, ik begrijp dat je een heel goede mening over jezelf hebt, mooie dame, waarom organiseren we geen voetenwedstrijd?”

Samen een gezellige tijd doorbrengen.

Het belangrijkste is om het gaande te houden met een lichte humoristische en leuke instelling. Zonder dat jij of zij het bewust doen, zijn jullie beiden bezig met het ontwikkelen van een relatie en het opbouwen van jullie wederzijdse aantrekkingskracht.

Hoe benader je een zelfverzekerde vrouw

Als je dit nog nooit hebt gedaan, moet je dit echt een aantal keren oefenen, anders komt het absoluut onoprecht over. Als je deze techniek goed beheerst, laat je aan je uitverkoren vrouw zien dat je écht naar haar hebt gekeken en dat je nadenkt over wat haar goed staat, maar dat je ook nieuwsgierig naar haar bent. Blijf vriendelijk en glimlach als je op deze manier een vrouw benadert en doe dit niet bij vrouwen die al onzeker op je overkomen. Die barsten misschien in huilen uit na alle moeite die zij hebben gedaan om een beetje goed voor de dag te komen.

Nog even dit

Wanneer je met een vrouw gaat daten, houd er dan rekening mee dat je niet op een sollicitatiegesprek bent. Laat het gesprek niet gaan voelen als vragen en antwoorden. Dit kan beklemmend gaan voelen. Probeer niet met jezelf te pronken, praat in het begin met haar over algemene dingen “veilig” zijn en die wel iets zeggen over haar voorkeuren. Denk aan zaken als populaire televisieshows, boeken, muziek en dergelijke. Het kan in het begin wat oppervlakkig lijken, maar dit is de manier om te beginnen. Laat haar over dit soort zaken praten.

Laatste tip: laat zeker in het begin de problemen die jij hebt op je werk, met familieleden of vrienden buiten de gesprekken. Geniet van haar aanwezigheid en van haar reactie op jouw goed geplaatste opmerkingen.

Naar Zoeken naar een nieuwe partner

Door Annet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *