Fouten die je misschien hebt gemaakt. Dag in de themaweek: Je Ex terug. Vandaag over fouten die je misschien hebt gemaakt. Heb je geprobeerd je ex te overtuigen om weer bij je te komen, zelfs nadat jullie het uitgemaakt hebben? Misschien is je hart gebroken. Je intuïtie vertelt je dat dit de persoon is met wie je de rest van je leven zou willen doorbrengen. Maar voelt je ex hetzelfde?

Je Ex Terug; fouten die je misschien hebt gemaakt, je ex op alle mogelijke manieren proberen te bereiken

Je Ex Terug; fouten die je misschien hebt gemaakt

Als je hebt geprobeerd je ex te bellen, te sms’en, te e-mailen of berichten te sturen, om hem of haar ervan te overtuigen dat jij de juiste persoon voor hem bent, is de kans groot dat je hem nog verder weg jaagt. Er is een probleem met deze constante pogingen om contact te maken. Op je ex kan het overkomen als een wanhoopsdaad van jouw kant. Niemand, man of vrouw, houdt van wanhoop. Het ruikt naar onzekerheid en overdreven aanhankelijkheid en dat is voor de meeste mensen een onaantrekkelijke eigenschap.

Zowel mannen als vrouwen vinden zelfvertrouwen erg aantrekkelijk bij het andere geslacht. Een zelfverzekerd persoon, die weet wat hij of zij wil. Iemand die niet continu een andere persoon nodig heeft om zaken te regelen spreekt uiteindelijk de meeste mensen aan.

Alleen jij…

Een persoon die er plotseling heel zeker van is dat de enige manier waarop ze gelukkig kunnen zijn, is door zich aan jou te hechten, kan ineens heel onaantrekkelijk zijn. Onthoud dat je partner waarschijnlijk verliefd is geworden op een gelukkige, sprankelende, zelfverzekerde versie van jou. 

De ellendige, eenzame, wanhopige versie van jou is niet helemaal hetzelfde als toen. Je ex vraagt zich misschien af wat er is gebeurd met de persoon op wie ze verliefd zijn geworden. De ongelukkige persoon voor hen op dit moment laat hen immers niet dezelfde gevoelens voelen die ze voelden toen ze verliefd werden.

Zou je het gevoel hebben dat je tijd doorbracht met een geweldig persoon als je alleen maar ellende, ruzie, smeken en pogingen om te overtuigen hoorde. En dat elke keer dat je in de buurt van die persoon was? Natuurlijk niet; je zou willen vertrekken om tijd door te brengen met mensen die wat leuker zijn, toch?

Fouten die je misschien hebt gemaakt

Dus wat doe je als je al het slachtoffer bent geworden van de val van smeken om bij je terug te komen? Wat als gevolg daarvan je ex nog meer afstand heeft genomen? Welnu, dat is waar we het vandaag over gaan hebben. Het goede nieuws? Als je al bezig bent geweest met het verzenden van constante berichten of het bellen van je ex of sms’en en je denkt nu: “o jee”. Het is misschien nog niet te laat om je verbroken relatie te redden.

Problemen uit het verleden omkeren

Hoe graag je het ook wilt, je eerste stap om ervoor te zorgen dat je ex bij je terugkomt, is door op geen enkele manier contact op te nemen met je ex. Stop met sms’en. Stop met bellen. Stop met e-mailen. Vraag zijn / haar vrienden er niet naar, stop gewoon.

Denk nu eens terug aan wie je was voordat je elkaar ontmoette. Je kon het waarschijnlijk prima vinden met jezelf, in je eigen leven. Je zou je eigen baan hebben gehad, je eigen vrienden, je eigen interesses. Ga zoveel mogelijk terug naar die situatie en laat het weer worden zoals het was voordat je je ex ontmoette.

Je Ex Terug; fouten die je misschien hebt gemaakt, je vrienden weer opzoeken

Geen zin

Ook al heb je er misschien geen zin in. Door je eigen droevige emotionele toestand zou je het gevoel kunnen hebben dat je liever thuis gaat zitten wachten tot de telefoon gaat… niet doen. Zet een glimlach op je gezicht en breng tijd door met je familie en vrienden. Ga om met mensen die je een goed gevoel geven over jezelf. Breng veel tijd met hen door.

Vermijd negatieve vrienden of mensen die je somber laten worden over je verloren liefde. Deze mensen zullen je helemaal niet helpen om je ex terug te krijgen, dus zorg ervoor dat je bij hen wegblijft. De sleutel hier is om die gelukkige, onafhankelijke versie van jezelf terug te brengen waar je ex in de eerste plaats verliefd op werd.

Zorgen

Na een tijdje zal je ex zich beginnen af ​​te vragen waarom je hem op geen enkele manier hebt gebeld of contact hebt opgenomen. Waarschijnlijk gaat je ex zich toch een beetje zorgen over je gaan maken. Dan ben je er nog niet, maar je hebt een goede start gemaakt. Denk er eens over na: als je ex zich zorgen maakt, betekent dit dat er nog steeds een zekere mate van zorg voor je moet zijn.

Dus – grote les hier – stop met het contacteren van hen en werk in plaats daarvan aan wat er in jezelf gebeurt.

Morgen verder.

Door Annet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *