Maatjemeer-match review

Maatjemeer-match review

Maatjemeer-match review. Laten we beginnen met de beschrijving van de site. De homepagina wil wel heel graag dat je je inschrijft, gezien het feit dat de term binnen een halve pagina drie keer groot voorbij komt. En ook in de afbeeldingen carrousel word je nog twee keer uitgenodigd je in te schrijven. Inhoudelijk richt de site zich op mensen van 18 jaar en ouder op zoek naar vriendschap, een relatie of een date. De doelgroep is mensen die of zelf een maatje meer hebben of mensen die zich aangetrokken voelen tot volslanke mensen. In vier stappen kun je je registreren bij Maatjemeer-match. Let op! bij de inschrijving krijg je meteen de vraag welke e-mails Maatjemeer-match naar jou mag sturen. Als je aanbiedingen accepteert, krijg je óók aanbiedingen van producten en diensten van partner bedrijven van Maatjemeer-match.  Onder “Toon ander soorten e-mails” zitten nog 3 optie die standaard aangevinkt zijn (gebeurtenissen, accountstatus en profiel status). Je kunt de vinkjes weghalen, maar dat moet je dus wel bewust doen. Vervolgens kun je aangeven of je “man” of “vrouw” bent en of je “man” of “vrouw” of beide zoekt. Met een schuifbalk geef je vervolgens je leeftijd aan.  De volgende vragen gaan over je eigen postuur, waar je woont en je krijgt de mogelijkheid een profielfoto te uploaden. Dit kun je ook gewoon overslaan. Als je dan tenslotte nog even bevestigt dat je 18 jaar of ouder bent en dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden, is je inschrijving voltooid. Het échte werk begint dan, want dan ga je je profiel opbouwen met je persoonlijke gegevens en voorkeuren. Bij de veel gestelde vragen vind je een tabel met wat je krijgt als je kiest voor de standaard toegang op Maatjemeer-match of als je kiest voor de VIP toegang. De pagina Veel gestelde vragen is behoorlijk uitgebreid.
overzicht van datingsites partners met een maatje meer, maatjemeer-match, aanmelden nickname
overzicht van datingsites partners met een maatje meer, maatjemeer-match review, aanmelden

Maatjemeer-match review; Safe Dating Networks

Maatjemeer-match wijst nadrukkelijk op het gebruik van Safe Dating Networks. Als je aangemeld bent op dit datingnetwerk kan je profiel ook zichtbaar zijn op datingsites waar jij je niet hebt aangemeld. Dit gaat dan om datingsites die ook lid zijn van het netwerk, zoals bijvoorbeeld SmartSingles.  Idee hierachter is dat als je op meer plaatsen zichtbaar bent, de kans op een succesvolle match groter is. Je kunt deze optie uitschakelen en je profiel alleen zichtbaar laten zijn voor Maajtemeer-match Als je succesverhalen wilt lezen, kun je dat doen door helemaal naar beneden te scrollen. Onderaan de pagina vind je de optie Succesverhalen. Stellen die elkaar hebben gevonden doen hier hun verhaal. Verder vind je hier nog een aantal datingstips met wat je wel en niet moet doen bij online daten. Als je contact wilt met Maatjemeer-match kan dat alleen via het reactie formulier op de site. Deze vind je helemaal onder aan de website. Dit komt misschien omdat Maatjemeer-match geen zelfstandige onderneming is, maar een onderdeel van Amazing Bits B.V. uit Nijmegen. Zoals al eerder aangegeven is er een behoorlijk uitgebreide database met de meest gestelde vragen en daar kunnen de meeste mensen waarschijnlijk ook wel voldoende mee uit de voeten. Beetje bijzonder is wel dat je als je het reactie formulier oproept, je tegelijk het tabblad “succesverhalen” en “werkwijze” krijgt. Maar goed, hetzelfde geldt als je op “Wist u dat…?” klikt.

Maatjemeer-match review, grootste verbeterpunt:

Iets minder aandacht op de homepage dat je je nu toch écht moet inschrijven. De pagina “Wist u dat…?” voegt eigenlijk niet zoveel toe, temeer er ook nog een pagina “datingtips” is.

Maatjemeer-match review, grootste pluspunt:

Titel van de site is zo duidelijk dat het aantal gelijkgestemden op deze site groot is. Je weet wat je zoekt en je weet dat andere ingeschrevenen op dezelfde lijn zitten.
overzicht van datingsites partners met een maatje meer maatjemeer-match review blije mensen
overzicht van datingsites partners met een maatje meer maatjemeer-match reviewblije groep mensen
Maatjemeer match

Maatjemeer-match review, wat kost het? 

Profiel aanmaken is gratis

Je kunt bij Maatjemeer-match vervolgens kiezen tussen de standaard toegang (gratis) en de VIP toegang.

 

Wat krijg je bij de standaard toegang?

 • Profielen bekijken
 • FotoZapper matches bekijken
 • Knipogen sturen
 • Foto’s plaatsen
 • Hoofdfoto’s bekijken
 • Standaard zoeken

 

Wat krijg je extra bij het VIP lidmaatschap?

 • FotoZapper gebruiken
 • Verzonden berichten altijd leesbaar
 • Persoonlijke berichten sturen
 • Extra foto’s bekijken
 • Uitgebreid zoeken
 • Zoeken op trefwoord
 • Laatste bezoekers bekijken
 • Berichten lezen

1 maand

€ 24,99 

per maand

2 maand

€ 19,99 

per maand

4 maand

€ 14,99 

per maand

Maatjemeer-match review, de algemene voorwaarden

Als het goed is komt er een moment waarop je je abonnement wilt opzeggen. Je hebt die leuke vriendschap waar je zo naar verlangde of je hebt iemand gevonden met wie je een langdurige liefdevolle relatie aan wilt gaan. Hoe kom je van je abonnement af? Krijg je misschien nog geld terug? Of je hebt in een opwelling een abonnement afgesloten, maar je wilt dat eigenlijk helemaal niet. Wat kun je? Laten we eens kijken naar de algemene voorwaarden van Maatjemeer-match.

Het opzeggen van het abonnement

Een abonnement bij Maatjemeer-match is in principe voor onbepaalde tijd. Dat betekent dus dat je zelf actie moet ondernemen als je je abonnement wilt stopzetten. Betaling van het abonnementsgeld gaat via een machtiging. Maatjemeer-match houdt zich het recht voor de abonnementstarieven eenzijdig aan te kunnen passen. 

Heb je een abonnement afgesloten dat op een 1 januari nog tenminste 180 dagen doorloopt, dan houdt Maatjemeer-match ook het recht de abonnementstarieven te indexeren, dat is verhogen met de gemiddelde prijsstijging van consumentenaankopen. Hierbij volgt Maatjemeer-match de cijfers zoals die worden vastgesteld door het CBS.

Als je je abonnement wilt stopzetten, kan dat via je profiel. Als je ingelogd bent, vind je rechts bovenaan de pagina je Account status. Daar vind je de optie Abonnement stoppen. Vergeet niet op “Bevestigen” te klikken. Zolang je abonnement nog loopt, kun je natuurlijk gebruik blijven maken van de VIP mogelijkheden van de site.

Herroepingsrecht

Heb je een abonnement afgesloten en je krijgt spijt, dan kun je in de eerste 14 dagen nadat je het abonnement hebt afgesloten zonder opgaaf van reden hier weer vanaf. Maatjemeer-match heeft daarvoor een formulier onder aan de pagina “Algemene voorwaarden” staan. Je moet dit formulier gebruiken omdat je daarmee ondubbelzinnig aangeeft dat je van het abonnement af wilt en dat is een vereiste om je geld terug te krijgen.

Er is nog wel een kanttekening hierbij. Omdat je gedurende enige tijd toch gebruik hebt kunnen maken van de VIP diensten van de site, worden er kosten in rekening gebracht. Maatjemeer-match rekent € 1,50 per dag dat je het abonnement hebt gehad, met een maximum van het bedrag dat je hebt betaald. Je krijgt dus geen rekening achteraf, maar je krijgt evenmin al je geld terug.

Privacybeleid

Je gegevens worden tenminste 180 dagen bewaard. Heb je een abonnement afgesloten, dan worden je persoonsgegevens langer bewaard. Dit is wettelijk verplicht.

Heb je bij je inschrijving toestemming gegeven (of vergeten een e-mail optie “uit” te zetten, zie begin van deze pagina), dan kun je aanbiedingen van producten en diensten van Amazing Bits of gelieerde partners in je mailbox krijgen. Als je dat niet wilt, zorg er dan dus voor dat je dat bij de inschrijving al aangeeft. Ben je dit vergeten of je wilt alsnog geen informatie ontvangen, dan kun je dit via het reactie formulier op de site kenbaar maken.

Wil je inzage in welke gegevens Maatjemeer-match van jou heeft, dan heb je recht om die gegevens in te zien. Hier zijn voor de gebruiker geen kosten aan verbonden.  Maatjemeer-match mag je vragen je te identificeren, om misbruik te voorkomen.