Verlegen meisje

Mannen: 3 dingen die je kunnen redden. Soms ben je uit en wat als je niet weet wat
je moet zeggen? Je gaat uit met een mooi maar verlegen meisje. Zeg zegt niet zoveel, wat moet je nu? Je hebt het al gehad over je hobby’s, je gezinnen en je banen en er komt niets anders in je op en ze helpt je niet echt (dat is wat je gelooft). Naar huis dan maar?

Eén van de beste manieren om een goed, gezond en gezond gesprek met je date / vriendin te hebben, is door zelf te beginnen met praten. Het praatje geeft je een algemeen beeld van haar voorkeuren en antipathieën, en wat ze zou willen bespreken en wat ze liever met rust zou laten. Zodra het praatje je een algemeen idee geeft, kun je doorgaan en je gemeenschappelijke voorkeuren en antipathieën bespreken.

 

Mannen: 3 dingen die je kunnen redden

Maar wat je echt gek maakt, is dat moment van stilte. Uhh … vreselijke momenten. De sleutel om deze vreselijke momenten te vermijden of te overwinnen is:

  1. Geef haar een compliment

Feit is dat de meeste mensen verlegen zijn om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik was enorm verlegen. Maar als je erover nadenkt, is verlegenheid slechts een angst dat anderen je niet aardig zullen vinden, of dat je misschien op de één of andere manier wordt afgewezen. Het is normaal dat we naar acceptatie verlangen. Dus probeer haar te laten weten dat je haar leuk vindt door een compliment te geven. Maar zoek iets dat je echt aantrekkelijk vindt aan haar, aan haar levensstijl of haar persoonlijkheid. Ze zal meer zelfvertrouwen krijgen en meer openstaan om haar mening te delen en haar verlegenheid zal geen probleem zijn voor een vloeiend gesprek.

 

Mannen: 3 dingen die je kunnen redden, geef haar een compliment
  1. Open vragen stellen

Hoe je vragen stelt, is erg belangrijk om een ​​basis te leggen voor effectieve communicatie. Effectieve vragen openen de deur naar kennis en begrip. De kunst van het stellen van vragen ligt in het weten welke vragen je wanneer moet stellen.

Mijn favoriete vragen zijn “waarom” en “hoe” -vragen. Je kunt deze vaak gebruiken zonder vervelend te zijn. Ze zal voelen dat je geïnteresseerd bent in wat ze je vertelt en zal haar antwoorden ontwikkelen.  Daarom moet je goed nadenken voordat je spreekt en geen onderwerpen aansnijden die zij misschien weerzinwekkend vindt.

  1. Luister, luister en luister.

Wanneer de vrouw begint te praten over haar favoriete onderwerpen (gevoelens, familie, relaties, vrienden en haar werk), verliezen veel mannen hun interesse of brengen ze het gesprek weer bij zichzelf terug. Dit is één van de grootste fouten die mannen de hele tijd maken.

 

Mannen: 3 dingen die je kunnen redden, luisteren

Sommige mannen vinden het ook leuk om grappen en anekdotes uit te wisselen en besteden behoorlijk wat tijd aan het een vrouw ‘voor’ zijn en opscheppen. Met een vrouw ‘voor’ zijn bedoel ik dat je haar zinnen afmaakt of dat je stellig zegt dat zij ‘dit of dat’ bedoelt. Stop daarmee!!! Een vrouw weet heel goed zelf wat ze bedoelt en als je elkaar wat beter kent kan het best leuk zijn om elkaars zinnen af te maken. Maar voor veel vrouwen is een betweterige man bij de eerste date een afknapper van jewelste.

Sta HAAR toe HAAR standpunten te hebben, terwijl jij de jouwe hebt. Mannen hebben vaak het gevoel gehad dat ze ofwel hun eigen overtuigingen moesten opgeven. Of dat met een vrouw moeten ‘vechten’ over waar ze in geloven. En dat alles om te proberen een vrouw te krijgen. Beide benaderingen leiden tot mislukking.

 

Ze is er niet alleen om te horen over de “kwaliteiten” van haar held, maar om een ​​geweldige tijd met jou te hebben! Jij hebt háár immers uitgekozen?

Door Annet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *