Match4me review

Match4me review

Match4me review, beschrijving van de site.

De doelgroep van Match4me zijn HBO en WO opgeleide mensen. Er staan ietsje meer vrouwen dan mannen ingeschreven: de verhouding is 51% om 49%.

 

De site

De site opent al vroeg met succesverhalen van mensen die dankzij Match4me een partner hebben gevonden. Direct daaronder vind je hoe externe partijen over Match4me schrijven. Dit geeft een breed beeld van de datingsite, al is het de vraag of je als “partner zoekende dater” zoveel tekst wilt lezen, met name omdat ook de blogs op de homepagina al worden geïntroduceerd. Via de blogs kom je wel bij leuk feitjes en weetjes, zoals de leeftijd opbouw van de leden. Ongeveer 20% van de ingeschreven mensen is jonger dan 30 jaar, zo’n 30% is tussen de 30 en de 40 jaar, ongeveer 27,5% is tussen de 40 en de 50 jaar en 22,5% is ouder dan 50 jaar. Match4me heeft zowel het Keurmerk Veilig daten als het Thuiswinkel Waarborg keurmerk.

 

Things2Share

Volledige leden kunnen gebruik maken van een informeel deel op de site dat Things2Share heet. Daar kun je letterlijk alles op kwijt dat je met anderen wilt delen, zoals wanneer je gaat sporten bijvoorbeeld.

De datingsite heeft het Thuiswinkel Waarborg en het keurmerk Veilig daten. Dat betekent dat je ervan uit mag gaan dat er zorgvuldig met het registreren en het afschermen van je gegevens wordt omgegaan.

 

Klantenservice

De klantenservice van de datingsite is uitsluitend per mail bereikbaar en alvorens een vraag te kunnen stellen word je vriendelijk gewezen dat er een (uitgebreide) database met Veelgestelde vragen is. Met het ingeven van je zoekterm en koppelen aan een categorie kom je bij de veelgestelde vragen. Vind je je antwoord niet, dan kun je alsnog per mail contact zoeken.

In de Appstore en op Google Play kun je de app van Match4me downloaden, zodat je ook mobiel de site kunt benaderen en overal door kunt gaan met nieuwe interessante contacten opdoen.

 

Match4me review, grootste verbeterpunt:

Veel tekst op de homepage waardoor je bijna zou vergeten je in te schrijven.

 

Match4me review, grootste pluspunt:

Heel veel verhalen en achtergrond informatie op de site direct afkomstig van leden.

Overzicht van datingsites, match4me review, trouwen
overzicht van datingsites, match4me review, verliefd stel

Match4me review, de kosten

Het aanmelden is gratis.

Je kunt bij Match4me vervolgens kiezen tussen het gratis lidmaatschap en het volledig lidmaatschap.

 

Wat krijg je bij het gratis lidmaatschap?

-je kunt eigen profiel samenstellen
-bij je profiel plaatsen kun je vijf foto’s plaatsen
-eigen zoekprofiel samenstellen
-zoeken naar andere leden is onbeperkt
-het lezen van berichten van anderen is onbeperkt
-per dag kun je 10 interesse berichten versturen
-bekijken van oproepen
-als leden met een volledig lidmaatschap je berichtjes sturen, kun je die gratis lezen

Voor het volledige lidmaatschap heb je keuze uit een viertal mogelijkheden. Kies je voor het lidmaatschap voor één maand, dan betaal je € 29,95. Voor een lidmaatschap van drie maanden betaal je € 19,95 per maand. Een halfjaar lidmaatschap kost € 14,95 per maand en besluit je dat je meteen inschrijft voor een jaar, dan betaal je € 9,95 per maand.

Match4me volledig lid

1 maand

€ 29,95

Match4me volledig lid

3 maand

€ 19,95

Match4me volledig lid

6 maand

€ 14,95

Match4me volledig lid

12 maand

€ 9,95

Wat krijg je extra bij het volledige lidmaatschap?

-je kunt persoonlijke berichten versturen
-inzage in wie je profiel bezocht heeft
-het sturen van interesse berichten is onbeperkt
-van andere leden kun je het zoekprofiel zien
-gebruik maken van de messenger en Things2Share
-je kunt zien wie volledig of gratis lid is

Vraag je je af hoe het toch komt dat relaties voor jou zou moeizaam gaan? Ben je onzeker (geworden). KLIK HIER voor wat je daaraan kunt doen.

Match4me

Match4me review: algemene voorwaarden

Stel voor dat je hebt gevonden wat je zocht: een nieuwe liefde, nieuwe vriendschappen of een leuke date. Je wilt eigenlijk je lidmaatschap van de datingsite wel gaan opzeggen. Wat moet je doen? Of je hebt in een opwelling jezelf ingeschreven voor een abonnement en daar wil je vanaf. Kan dat dan nog en krijg je dan je geld terug? Hierover moet een datingsite iets hebben opgenomen in de algemene voorwaarden die voor jou als klant inzichtelijk moeten zijn.

Wat zeggen de algemene voorwaarden van de datingsite?

 

Uitschrijven bij Match4me

Je kunt via je profiel je instellingen wijzigen en daar is ook de mogelijkheid om je uit te schrijven. Je kunt ervoor kiezen om tijdelijk te stoppen, je profiel is dan niet meer zichtbaar, maar bestaat nog wel. Die optie vind je ook onder de instellingen van je profiel. Wil je dan toch weer gebruik maken van de diensten van Match4me kun je eenvoudig je gegevens weer activeren. Na beëindiging van je lidmaatschap worden je gegevens nog 3 maanden bewaard. De opzegtermijn die Match4me hanteert is een week. Je kunt je eventueel per brief uitschrijven onder vermelding van je nickname.

Heb je gekozen voor het volledige lidmaatschap dan word je lidmaatschap in principe automatisch verlengd tenzij je dat zelf uitzet in je instellingen. Match4me geeft in haar voorwaarden aan jou als klant hier van tevoren op te zullen wijzen als je een abonnement afsluit.

 

Privacy

De eigenaar van Match4me Match Media is gevestigd in Den Haag. De gegevens die jij aan Match4me hebt gegeven blijven nog maximaal één jaar bewaard nadat jij je hebt uitgeschreven.  Heb je vragen over je privacy of wil je je gegevens inzien, wijzigen of verwijderen dan moet je contact op nemen met Match Media.

 

Match4me review: herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen 14 dagen na het aangaan van het betaalde lidmaatschap dit zonder opgaaf van reden terug te draaien. Match4me wil dat je daar een speciaal formulier voor gebruikt of dat je dat doet via het standaardformulier op de site. Daarnaast houdt Match4me zich het recht voor een bedrag in rekening te brengen omdat je al wel gebruik hebt gemaakt van de dienstverlening van de site. Zij brengen een bedrag in rekening dat gelijk is aan het bedrag aan abonnementsgeld van één maand (dat is een bedrag van € 29,95). Binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst krijg je je geld waar je nog recht op hebt terug.

 

Terug naar Homepage