verveeld

Niet vertellen tijdens je eerste date. Sommige dingen kun je beter niet meteen vertellen

Ja, sommige dingen moet je de persoon met wie je aan het daten bent niet vertellen, omdat het echt niet belangrijk is! Andere dingen kun je het beste onuitgesproken laten. Je zou de persoon met wie je aan het daten bent niet willen pushen tot het punt dat ze besluiten toch niet in je geïnteresseerd zijn! Hier zijn dus enkele tips die u kunnen helpen bij het niet bespreken van bepaalde onderwerpen met je date:

Niet vertellen tijdens je eerste date, ten eerste

Bespreek nooit met je date je ex-vriend, vriendin of ex-echtgenoot! Dit is echt een no-go. Niemand wil horen hoe geweldig of slecht je vorige vriendin, vriend of ex-echtgenoot was! Blijf niet stilstaan ​​bij het verleden. Je nieuwe date zou kunnen denken dat je ze probeert te maken zoals je vorige date of partner, en dit kan een afknapper voor hen zijn!

Niet vertellen tijdens je eerste date, zeggen hoeveel geld je hebt

Ten tweede

Praat niet over hoeveel geld je wel of niet hebt. Dit kan op je date overkomen als jouw manier om hen te vertellen dat geld het belangrijkste voor je is in een relatie. Dit kan een relatie-einde voor je zijn.

Ten derde

Roddelen over je eerdere dates, vrienden, familie of wie dan ook, is geen goed idee. Het is echt niet belangrijk voor je om dit met je date te bespreken. Sommige mensen zien anderen die roddelen als drukke personen die bij ieders andere zaken betrokken moeten zijn, behalve die van henzelf! Dit kan een afknapper zijn voor je date. Dat zou iemand kunnen zijn die zijn privacy waardeert en niet roddelt.

Ten vierde

Bespreek je intieme relaties uit het verleden niet! Dit kan voor je date erg ongemakkelijk zijn. Wat verwacht je van je date? Je brengt hem of haar in een vervelende positie. Wat moet jouw date ook met jouw veroveringen, hete avonden en gebroken nachten? Dus bespreek je vroegere intimiteiten niet! Blijf ver weg van dit onderwerp. Begin er gewoon niet over.

Niet vertellen tijdens je eerste date, zeggen intimiteit met vroegere geliefden

Ten vijfde

Als je in je vorige relatie je partner hebt bedrogen, begin daar dan niet meteen de eerste keer dat je iemand ontmoet over. Niemand wil horen dat je vreemdgaat in een eerdere relatie. Als je besluit om over dit onderwerp te praten, wees dan voorbereid op je date direct opstapt en alle contact verbreekt. Ze kunnen besluiten dat ze niet het risico willen lopen dat jij hen bedriegt, aangezien je dit in het verleden hebt gedaan! Je hebt een reeds bestaande geschiedenis van valsspelen, onthoud dat je ze dat zelf hebt verteld. Niet doen dus.

Niet vertellen tijdens je eerste date

Nou, je hebt waarschijnlijk een goed idee over wat je je date niet moet vertellen. Wil je tenslotte blijven daten met de persoon met wie je bent, of wil je blijven zoeken naar iemand anders? Misschien zeg je tegen jezelf: ik zou heel graag door willen gaan met daten met de persoon met wie ik nu ben. Als dit het geval is, schrik ze dan niet af! Onthoud dat sommige dingen het beste ongezegd kunnen blijven als de informatie niet belangrijk is voor de relatie.

Wanneer vertel je het wel?

Niet vertellen tijdens je eerste date, wanneer wel?

Als je wat vaker met dezelfde persoon date kun je op een gegeven moment wel vragen of hij zij iets wil weten uit je verleden. Temeer als je zelf het idee hebt dat het anders tussen jullie in komt te staan. Er is anders ook best wel iets voor te zeggen het verleden te rusten. Ook dat kun je met je nieuwe liefde bespreken.

Door Annet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *