OurTime review

OurTime review

OurTime review, beschrijving van de site

Dit is nog een relatief nieuwe datingsite, opgericht in 2018. De site zelf oogt in eerste instantie wat druk door het gebruik van een soort bollen op de achtergrond en de functie OurTime coach “Hoe kan ik je helpen?” kan een beetje verwarrend zijn. Het is namelijk niet bedoeling dat je op de coach zelf klikt, want dan gebeurt er niet zoveel. Er zijn wel meer functies op de site die het (nog) niet doen, maar verder spat de frisheid en enthousiasme van je scherm. Je kunt zoeken in je eigen omgeving naar een mogelijke partner of een vriendschap.


Aanmelden

Het aanmelden gaat heel makkelijk. Je geeft aan of je een man of een vrouw bent en of je een man of een vrouw zoekt. Vervolgens moet je je geboortedatum en de plaats waar je woont invullen. Als je dan je naam en een e-mail ook nog opgeeft, heb je zomaar een gratis profiel bij OurTime.

 

Videobellen

OurTime biedt de mogelijkheid van videobellen, zodat je elkaar alvast een keer kunt zien voordat je besluit iemand “in het echt” te willen ontmoeten. Het mooie is dat de voorwaarde van een videocontact is dat je tenminste vier berichten uitgewisseld moet hebben. Er moet dus al serieus contact geweest zijn. Er is een uitgebreide pagina over hoe met videobellen om te gaan als het gaat om elkaar op deze wijze ontmoeten.

Een aparte pagina met adviezen vertelt je hoe je veilig kunt daten en wat je wel en beter niet kunt doen voor, tijdens en na contacten met andere singles.

 

OurTime review, klantenservice 

De klantenservice of Customer Care Team is per mail bereikbaar. Op donderdagmorgen is de Customer Care ook telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 12:00. Er is echter een zeer uitgebreid Veelgestelde vragen gedeelte op de site. Er zijn 10 categorieën en in elke categorie zitten weer een aantal vragen die je verder kunnen helpen. Jammer is dat je daar niet rechtstreeks naar toe kunt, er zit geen optie in de menubalk. 
 
 

Offline activiteiten

OurTime organiseert ook offline activiteiten. Een speciale pagina met diverse uiteenlopende activiteiten bieden jou de mogelijkheid singels live te ontmoeten. En ook daarvoor is een aparte pagina met tips om er een geslaagde dag van te maken. Vind je dat toch nog wel erg spannend dan is er zelfs de mogelijkheid een vriend(in) mee te nemen naar een borrel zonder dat die persoon ingeschreven staat. Om mee te willen doen aan een event moet je zelf wél ingeschreven zijn.

 

OurTime review, grootste verbeterpunt:

Functionaliteit van de site en de app.

 

OurTime review, grootste pluspunt:

Organiseren van offline activiteiten

OurTime

OurTime review, de kosten

Het aanmelden bij OurTime is gratis. 

Wat krijg je bij het gratis profiel?

– je kunt profielen bekijken
– flirts versturen
– members toevoegen aan je favorieten
– je kunt chatten met leden die een volledig lidmaatschap hebben

Als je voor het lidmaatschap gaat, krijg je de volgende functies erbij:

– onbeperkt berichten uitwisselen met andere members
– favoriete profielen bewaren
– flirts bekijken
– zien wie jou profiel heeft bekeken
– zoekopdracht aanpassen zoals jij dat wilt
– surfen zonder reclame

 

Vier pakketten

Je kunt voor het betaald lidmaatschap kiezen uit vier verschillende pakketten

1 maand

€ 29,99

3 maand

€ 21,99

Te betalen in 1 x € 65,97

6 maand

€ 14,99

Te betalen in 3 x € 29,98

6 maand

€ 14,99

Te betalen in 1 x
€ 89,94

OurTime extra’s naast het lidmaatschap

Er zijn náást het lidmaatschap nog een aantal functionaliteiten te koop. 

Control
Je kunt nu een leesbevestiging krijgen bij elk bericht dat je verzendt naar een ander.

Premium
Gratis members kunnen nu jouw berichten lezen en contact met je opnemen. Het zit een beetje tussen gratis lid en volledig lid in.

Boost
Met deze optie speel je jezelf meer in de kaart bij andere leden. Je wordt namelijk hoger geplaatst in zoekresultaten.

Incognito
Je kunt nu ongezien profielen van anderen bekijken.

OurTime review, algemene voorwaarden

Stel voor dat je hebt gevonden wat je zocht: een nieuwe liefde, nieuwe vriendschappen of een leuke date. Je wilt eigenlijk je lidmaatschap van de datingsite wel gaan opzeggen. Wat moet je doen? Of je hebt in een opwelling jezelf ingeschreven voor een abonnement en daar wil je vanaf. Kan dat dan nog en krijg je dan je geld terug? Hierover moet een datingsite iets hebben opgenomen in de algemene voorwaarden die voor jou als klant inzichtelijk moeten zijn.

Wat zeggen de algemene voorwaarden van de datingsite?

 

OurTime: opzeggen van het abonnement

Als je zelf geen actie onderneemt, wordt je abonnement automatisch voor onbepaalde tijd verlengd. Je kunt deze optie in je profiel uitzetten. Je moet je lidmaatschap schriftelijk opzeggen. Dat kan via het contactformulier op de site. Als opzegtermijn houdt OurTime 48 uur voor het verstrijken van de einddatum van het abonnement aan.

 

Herroepingsrecht

Je hebt in een opwelling besloten tot een betaald abonnement, maar bij nader inzien wil je dat eigenlijk helemaal niet. Tot 14 dagen na het aangaan van je lidmaatschap heb je het recht gebruik te maken van het zogenaamde herroepingsrecht. Dat betekent dat jij tot 14 dagen na de betaling op het aangaan van het lidmaatschap mag terugkomen en het abonnement zonder opgaaf van reden mag opzeggen. OurTime behoudt zich daarbij wel het recht voor om een redelijk bedrag in rekening te brengen. Dit zal echter nooit meer zijn dan de kosten van één maand abonnement. Het is trouwens goed om te weten dat dit herroepingsrecht niet geldt als je je hebt opgegeven voor een evenement. Alleen als het evenement door de organisatie wordt geannuleerd kun je je geld terugkrijgen. 

OurTime

Meer reviews lezen van datingssites die zich richten op singles van middelbare leeftijd?

Lees 

50plusmatch review

50liefde review

Seniorengeluk review

Terug naar Homepage