Parship review

overzicht van datingsites heteroseksuele relaties parship review heterostel
10 tips voor je zoektocht naar liefde online, ieder is in eerste instantie een vreemde voor de ander

Parship review

Beschrijving van de datingsite: Parship review.

Parship is een datingsite die zich richt op hoger opgeleiden. De mensen die zich inschrijven bij Parship zijn over het algemeen 30 plus. Mensen die zich op deze datingsite inschrijven zijn doorgaans op zoek naar een serieuze relatie voor de lange termijn.

De verhouding man / vrouw schommelt rond de 48% man, 52 % vrouw. Er zijn dus iets meer vrouwen  dan mannen ingeschreven.

De datingsite heeft het Thuiswinkel Waarborg keurmerk en het Keurmerk Veilig daten. Dat betekent dat je ervan uit mag gaan dat er zorgvuldig met het registreren en het afschermen van je gegevens wordt omgegaan.

Het kost wel even tijd om je in te schrijven bij Parship. Je krijgt op basis van een persoonlijkheidstest een persoonlijkheidsprofiel en voor het invullen ben je snel meer dan een kwartier kwijt. Je krijgt een lijst met meer dan 70 vragen. Daarmee onderscheidt Parship van andere datingsits. Des te serieuzer je de vragenlijkst invult, des te groter is uiteindelijk dan ook de kans op een succesvolle match.

Parship heeft een app voor mobiel dating, beschikbaar in de Apple Store en bij Google Play. 

Behalve per mail is de vestiging in Amsterdam vijf dagen per week tussen 10:00 en 13:00 uur telefonisch te bereiken.

Ook als je niet ingeschreven bent op de datingsite, kun je toch bij de dating tips en trucs van Parship. Die staan gewoon op hun site en zijn voor iedereen toegankelijk. Er is sowieso veel informatie voorhanden op deze datingsite. 

Op de site van Parship staat een aparte pagina met  “Dating in uw regio”. Ook daar kun je artikelen lezen zonder dat je lid hoeft te zijn van Parship. 

Een andere pagina op de site is gereserveerd voor “Events”. Met grote regelmaat worden door Parship bijeenkomsten georganiseerd waar singles elkaar ofline kunnen ontmoeten.  Aardig is ook het online Parship Magazine met de uitkomsten van polls die onder leden is uitgezet.

En natuurlijk ontbreken ook de succesverhalen niet. Volgens Parship zelf vindt 38% van de mensen die zich inschrijven een partner. Of dit ook daadwerkelijk klopt, valt niet te controleren.

Parship review: grootste verbeterpunt voor deze datingsite

Als je niet zo computervaardig bent, is het niet zo makkelijk de site onder de knie te krijgen.

Parship review: grootste pluspunt van deze datingsite

Veel serieuze gebruikers op de site. Mensen hebben soms letterlijk maanden contact via Parship.

Parship review, kosten

Profiel aanmaken is gratis

Je kunt bij Parship vervolgens kiezen tussen het gratis lidmaatschap en het premium lidmaatschap.

Wat krijg je bij de standaard toegang?

-Profielen bekijken
-Foto’s zie je alleen in onherkenbare vorm
-Direct berichten ontvangen en beantwoorden
-IJsbrekers en glimlachen versturen
-Korte evaluatie van je persoonlijkheid
-Toevoegen van foto’s info

Wat krijg je extra bij het Premium lidmaatschap?

-Onbeperkt berichten uitwisselen
-Aan jou vrijgegeven foto’s bekijken
-Lokale zoekfunctie gebruiken
-Bezoekers van je profiel bekijken
-Contactgarantie
-Uitvoerig persoonlijkheidsrapport
-Profielcheck

Parship Premium Lid

6 maanden

€ 44,90
per maand

Parship Premium Lid

12 maanden

€ 39,90
per maand

Parship Premium Lid

24 maanden

€ 24,90
per maand

De kosten van het Premium lidmaatschap zijn afhankelijk van de termijn waar je voor kiest. Als je kiest voor een lidmaatschap voor 6 maanden, dan betaal je € 44,90 per maand. Twaalf maanden (een jaarabonnement) kost € 39,90 per maand en ga je er meteen vol voor, dan kun je ook een lidmaatschap voor twee jaar nemen en dan betaal je € 24,90 per maand.

Extra service
Als basis lid kun je tegen betaling ook gebruik maken van een aantal diensten die bij het Premium lidmaatschap horen, zoals de analyse van je partnerschap persoonlijkheid bijvoorbeeld.

Lukt  het niet om goed contact te maken met andere mensen? Weet je niet waarom het bij jou maar niet goed gaat? LEES DIT voor hulp.

Parship review: algemene voorwaarden

Stel voor dat je hebt gevonden wat je zocht: een nieuwe liefde, nieuwe vriendschappen of een leuke date. Je wilt eigenlijk je lidmaatschap van de datingsite wel gaan opzeggen. Wat moet je doen? Of je hebt in een opwelling jezelf ingeschreven voor een abonnement en daar wil je vanaf. Kan dat dan nog en krijg je dan je geld terug? Hierover moet een datingsite iets hebben opgenomen in de algemene voorwaarden die voor jou als klant inzichtelijk moeten zijn.

In principe sluit je de overeenkomst met Parship digitaal af. Van tevoren word je op de algemene voorwaarden gewezen. De algemene voorwaarden kunnen op jouw verzoek  eventueel kosteloos worden toegestuurd.

Wat zeggen de algemene voorwaarden van de datingsite?

Het onbetaalde lidmaatschap van Parship kun je op ieder moment dat je wilt opzeggen. Je hoeft alleen maar in de profiel status je profiel te verwijderen en dit te bevestigen met het wachtwoord dat je bij Parship tot dan toe hebt gebruikt.

 

Privacy

Parship komt positief uit de privacymeter van de Consumentenbond.

 

Parship review: opzeggen lidmaatschap

Het opzeggen van het betaalde lidmaatschap bij Parship.

Als je je betaalde abonnement wilt opzeggen, hanteert Parship daar een opzegtermijn van vier weken voor. Opzeggen kan per brief, e-mail of via het contactformulier op de Parship website. Zeg je niet op tijd op, dan loopt je lidmaatschap en daaraan verschuldigde betaling gewoon door. Je kunt een abonnement afsluiten voor een bepaalde tijd. Als je niets doet, gaat het lidmaatschap na verloop van die termijn automatisch over in een lidmaatschap voor onbepaalde tijd. Let op dat je met het opzeggen van je betaalde lidmaatschap NIET automatisch ook je gratis lidmaatschap hebt opgezegd. Daarvoor moet je dus alsnog je profiel verwijderen, maar dat kan dus op ieder moment en dat kost hoe dan ook niets.

 

Herroepingsrecht

Je hebt in een opwelling besloten tot een betaald abonnement. Bij nader inzien wil je eigenlijk helemaal niet. Tot 14 dagen na het aangaan van je lidmaatschap heb je het recht gebruik te maken van het zogenaamde herroepingsrecht. Dat betekent dat jij tot 14 dagen na de betaling op het aangaan van het lidmaatschap mag terugkomen en het abonnement zonder opgaaf van reden mag opzeggen. Parship heeft hiervoor een apart “modelformulier voor herroeping” op de site staan. Je mag deze gebruiken om je abonnement op te zeggen, maar dat hoeft niet. De enige verplichting die je hebt, is dat je opzegging ondubbelzinnig moet zijn. Het moet voor Parship duidelijk zijn dat je je abonnement herroept. Parship zegt toe binnen 14 dagen nadat zij de opzegging hebben binnen gekregen, het abonnementsgeld aan je terug te betalen.

Herroepingsrecht vervalt

Heb je er voor gekozen het persoonlijkheidsrapport van jezelf te kopen, dan vervalt je herroepingsrecht.

Parship

Terug naar Home