Rubensdating review

Rubensdating review

Rubensdating review, we beginnen met een beschrijving van de site.

Deze datingsite: Rubensdating is een site die zich richt op mensen met een maatje meer, mannen en vrouwen met een “plus size”. Hun slogan is dan ook “We celebrate curves” wat zoveel wil zeggen als “Wij zien rondingen als iets om trots op te zijn”. Mensen die niet aan het huidige ideaalbeeld voldoen, kunnen hier laten zien dat ze leuke, interessante singles zijn op zoek naar een duurzame en liefdevolle relatie of vriendschap.  Deze site laat door de woorden die ze gebruiken zien dat ze die “plus size” in alles echt serieus nemen.

De site van Rubensdating oogt rustig en overzichtelijk. Je kunt, ook als je geen lid bent, het stappenplan hoe Rubensdating werkt gemakkelijk vinden. Een beetje naar beneden scrollen op de openingssite en je ziet in een tabel direct het verschil tussen wat je als gratis lid krijgt en als premium lid. En er is een aparte pagina met “Big News”. Je vindt daar het laatste nieuws rondom Rubensdating en allerlei handige adviezen om een kans op een succesvolle date te vergroten en zo je grote liefde te vinden. Alles wat je wilt weten, vind je eigenlijk meteen op de eerste pagina van deze site.

Deze site heeft duidelijke grenzen in wat ze wel en niet doen. Rubensdating bemiddelt niet tussen haar leden. De site is er echt voor bedoelt om je in contact te laten komen met de man of vrouw die jij zoekt. Er is dan ook geen mogelijkheid gebruik te maken van een datingcoach. Ook niet bij een premium abonnement. Rubensdating organiseert ook geen evenementen om leden in de gelegenheid te stellen elkaar in levende lijve te ontmoeten. Dat moet je als het online met iemand klikt verder zelf regelen.

Als je je inschrijft bij Rubensdating nemen ze de tijd om je profiel te checken. Ze waarschuwen dat je ongeveer een dag zult moeten wachten.

Vragen en opmerkingen voor de servicedesk gaan via e-mail contact. Het is niet mogelijk telefonisch contact op te nemen met de datingsite.

 

Grootste verbeter punt:

Het aanbod is (nog) niet al te groot.

 

Grootste pluspunt:

Super overzichtelijke site voor specifieke doelgroep. In vergelijking met andere datingsites is het premium abonnement goedkoop.

overzicht van datingsites partners met een maatje meer rubensdating review
overzicht van datingsites partners met een maatje meer rubensdating review trouwerij

Rubensdating review; wat kost het?

Profiel aanmaken is gratis.

Je kunt bij Rubensdating vervolgens kiezen tussen een gratis lidmaatschap en een premium lidmaatschap

 

Wat krijg je bij een gratis lid maatschap?

-Je kunt flirts sturen naar andere leden
-Acht favorieten
-Maximaal drie foto’s op je profiel
-Gebruikers waar je geen contact (meer) mee wilt, kun je blokkeren
-Je kunt geen berichten versturen, wel lezen
-Af en toe krijg je een banner in beeld

 

Wat krijg je extra bij het Premium lid maatschap?

Kosten € 9,95 per maand

-Onbeperkt aantal favorieten
-Maximaal negen foto’s op je profiel
-Geen banners in beeld
-Je kunt zien wanneer een gebruiker voor het laatst online is geweest

Rubensdating review; algemene voorwaarden

Wat moet je doen als je het abonnement bij Rubensdating wilt opzeggen? Krijg je je geld terug? Wat zijn je rechten? Laten we eens kijken naar de algemene voorwaarden van deze datingsite.

Volgens de voorwaarden mag je je alleen inschrijven als je 18 jaar of ouder bent. Bij het inschrijven op de site staat het vinkje bij het accepteren van de algemene voorwaarden standaard al ingevuld. 

In de algemene voorwaarden maakt Rubensdating nogmaals duidelijk dat de site niet meer is dan een platvorm om mensen die bewust op zoek zijn naar een volslank iemand met elkaar in contact te brengen. De algemene voorwaarden houden de mogelijkheid dat Rubensdating een evenement gaat organiseren open, maar zij verplicht zich daar uitdrukkelijk niet toe. 

Als de tarieven van Rubensdating gaan veranderen, dan wordt dat via de site bekend gemaakt. Een maand later gaat deze wijziging dan in.

Rubensdating is één van de weinige datingsites waar het abonnement in principe afloopt, tenzij jij als gebruiker aangeeft dat je het lidmaatschap wilt verlengen. Je kunt je account op ieder gewenst moment op non-actief zetten, omdat je bijvoorbeeld iemand hebt gevonden. Als je dit doet, betekent dat niet dat je een deel van je geld terug krijgt. Je lidmaatschap loopt door totdat de overeengekomen periode is afgelopen en voor die termijn betaal je.  

Herroepingsrecht

In de algemene voorwaarden staat niets over het herroepingsrecht. Het is echter een wettelijk recht van een consument om zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen een online aankoop te annuleren. De verkopende partij mag dan een redelijk bedrag in rekening brengen en dat zou hier dan wel eens een discussiepunt kunnen worden, want wat is redelijk?

Privacy

Rubensdating garandeert dat zij alleen die gegevens van leden beheert die nodig zijn voor het doel van de site: daten. Als een lid daar echter nadrukkelijk toestemming voor heeft gegeven kan Rubensdating ook informatie over producten en diensten van gelieerde partners geven. Heb je toestemming gegeven en wil je die weer intrekken, dan kan als je ingelogd bent bij je accountgegevens wijzigen.

Volslanke mensen daten