Seniorengeluk review

Seniorengeluk review

Seniorengeluk review, beschrijving van de site

Echt een superkorte openingspagina. Deze is absoluut bedoeld om het mensen makkelijk te maken zich  in te schrijven op Seniorgeluk. Dat betekent niet dat deze  site niet meer te vertellen heeft. Via de optie Klantenservice onderaan de pagina kun je dieper de site in gaan. Daar kom je bij de succesverhalen, de werkwijze van Seniorgeluk en de Veelgestelde Vragen. De site blijft te allen tijde rustig ogen, zonder toeters of bellen. De Veelgestelde Vragen pagina is bijzonder uitgebreid. Daar wordt ook duidelijk voor wie deze site bedoeld is: “iedereen van 18 jaar en ouder die op zoek is naar een dat, relatie of vriendschap”. Hiermee wordt de doelgroep wel wat breder dan dat je op basis van de sitenaam zou verwachten.


Safe Dating Networks

Seniorgeluk is aangesloten bij Safe Dating Networks. Dat betekent dat je profiel ook zichtbaar is op datingsites waar jij je niet direct bij hebt aangemeld. Idee hierachter is dat als je op meer plaatsen zichtbaar bent, dat de kans op een succesvolle match vergroot wordt. Je kunt deze optie uitschakelen waardoor je profiel wel alleen zichtbaar is op Seniorengeluk.

Contact opnemen met de klantenservice van Seniorengeluk kan via de post of via het online contactformulier op de site.

Helemaal onderaan de site staat bij Wetenswaardigheden nog wat aanvullende zaken, zoals Wist u dat…? Met opmerkingen en waarschuwingen tegen oplichters op het internet. Tot slot is er nog een pagina met een vijftal uitgebreid beschreven datingtips om je veilig te voelen de kans op een leuke en interessante date te vergroten.


Seniorengeluk review, grootste verbeterpunt:

De datingtips staan een beetje verborgen. Handiger zou zijn om ook die onder te brengen bij de Veelgestelde Vragen, aangezien daar de meeste achterliggende informatie te vinden is.


Seniorengeluk review, grootste pluspunt:

Hele overzichtelijke en rustige site met weinig (…geen) irrelevante afleiding.