Speel ‘moeilijk te krijgen’ maar niet onmogelijk. Daag je ex op een leuke manier uit om weer moeite voor je toen.

Het is geen geheim dat met name mannen het heerlijk vinden om na te jagen wat ze denken dat ze niet kunnen hebben. Helaas gaan veel vrouwen te ver en besluiten om met een nieuw iemand te daten om hun ex jaloers te maken. Dit werkt nooit. Door onmiddellijk naar een andere man te springen, laat je hem weten dat je relatie niet belangrijk voor je was en dat je al verder bent gegaan. Zelfs als hij nog steeds gevoelens voor je had, zal hij er waarschijnlijk niet naar handelen.

Speel ‘moeilijk te krijgen’ maar niet onmogelijk

Speel ‘moeilijk te krijgen’ maar niet onmogelijk

Het idee van ‘moeilijk te krijgen’ spelen is simpelweg onthouden dat je niet alles wat je doet moet laten vallen en naar hem / haar moet haasten zodra ze bellen. Laat de oproep naar voicemail gaan en bel terug als jíj het zover hebt.

Als ze een datum voorstellen, kun je er direct mee akkoord gaan. Maar het is beter om bijvoorbeeld de voorgestelde dag te wijzigen. Hij / zij wil bijvoorbeeld op vrijdag een kop koffie drinken. Spreek af voor een kop koffie, maar vertel hem / haar dat je vrijdag bezig bent en dat zaterdag beter uitkomt.

Het maakt niet uit wat je nog meer doet op de voorgestelde dag – een vriend bellen, een film kijken, je hond wassen – wat dan ook. Zorg er voor dat hij / zij begrijpt dat je het druk hebt met je eigen leven. Als ze er weer deel van willen uitmaken, zullen ze een beetje moeten werken om je aandacht te trekken.

Moeilijk te krijgen, maar niet onmogelijk

Als je je ex uiteindelijk weer ontmoet, maak dan van tegelijk een andere afspraak voor direct na het contact met je ex. Op deze manier word je gedwongen een tijdslimiet aan te houden. Leg uit dat je niet lang kunt blijven en dat je op een exact tijdstip moet vertrekken. Dit betekent waarschijnlijk dat je je gesprek kort moet houden en als je genoten hebt van elkaars gezelschap, zal hij / zij zeker meer willen.

Speel ‘moeilijk te krijgen’ maar maak het niet onmogelijk, maak een andere afspraak voor na je date.

Als je eenmaal elkaar weer hebt ontmoet, laat je dan niet verleiden meteen een ​​nieuwe afspraak te maken. Wacht een paar dagen en kijk of eerst of ze je eens bellen.

Onthoud dat hij / zij nog steeds beelden in het hoofd heeft van de redenen waarom je uit elkaar bent gegaan. Een ontmoeting met jou als je oude zelf zal niet genoeg zijn om de problemen te vergeten waardoor jullie uit elkaar zijn gegaan. Je zult tijd moeten besteden aan het opnieuw opwekken van die gevoelens voor je als je ze echt terug wilt.

Risico van het spel ‘moeilijk te krijgen’

Wees echter voorzichtig met je tactieken als je ‘moeilijk te krijgen’ speelt. Vergeet niet om terug te kijken op de rol die je hebt gespeeld in het uit elkaar gaan. Je niet die grens van zelfvertrouwen overschrijden die overgaat in arrogantie. Wees niet koppig over je eigen aandeel in de breuk. Ook jij zult zaken niet goed hebben aangepakt in je relatie. Als je er nog steeds van overtuigd bent dat het allemaal de schuld van je partner is wat er is misgegaan. Als je een uitgesproken mening hebt dat het je ex is die alles verkeerd heeft gedaan en dat is en blijft jouw verhaal, dan is de breuk definitief.

Door Annet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *