Computer Dating Services, wees eerlijk, maar ook voorzichtig om een mogelijke partner niet af te schrikken

Tips om het gesprek op te starten. Uitgaan op een date kan heel spannend en plezierig zijn, vooral als je de tijd van je leven hebt met je date. De belangrijkste factor bij geweldige dates is een goed gesprek. Een gesprek beginnen met de andere persoon kan veel druk op je uitoefenen, vooral als je zo weinig over hem / haar weet. Dit is één van de redenen waarom jij en je date vragen over elkaar zouden moeten gaan stellen om elkaar op een dieper niveau te leren kennen.

Tips om het gesprek op te starten

Als je iets gemeenschappelijks hebt gevonden, kan dit het begin zijn van een goed gesprek. Deel je ervaringen en je interesses, laat ze weten en laat ze voelen dat je geïnteresseerd en interessant bent. Stel open vragen. Deze vragen kunnen niet alleen met ja of nee worden beantwoord, maar met diepgaande conversatieboodschappen. 

Zelfde golflengte

Hierdoor krijg je een goed idee van het intellectuele niveau van de persoon en, indien aanwezig, hun gevoel voor humor. Het hebben van dezelfde golflengte van denken is één van de cruciale factoren in succesvolle relaties. Je wilt de rest van je leven doorbrengen met iemand met wie je over serieuze zaken kunt praten en je tegelijkertijd aan het lachen maakt, toch?

tips om het gesprek op te starten, hoe begin je

Hoe maak je contact?

Eén van de beste starters van een gesprek is waarschijnlijk het delen van één of meer sms-berichten op je mobiele telefoon. Je zou kunnen beginnen met “Hey, weet je wat? Een vriend(in) stuurde me onlangs deze grappige sms. Ik kan de hele dag niet stoppen met lachen als ik het lees”, en dan laat je haar of hem het bericht op je mobiele telefoon zien.

Tips om het gesprek op te starten, liefdesquote

Je kunt ook enkele liefdesquotes met de persoon met wie je een date zou willen delen. Je zou erover kunnen praten als: “Toen ik deze liefdesquote op mijn mobiele telefoon las, wist ik dat ik je mee uit moest vragen voor een date. Ik werd er zo diep door getroffen dat ik, ook al was ik een beetje verlegen, genoeg moed verzamelde om je mee uit te vragen. Hier is waarom”, en laat dan het liefdescitaat zien dat je inspireerde om dapper genoeg te zijn om hem of haar mee uit te vragen. Dit gebaar zal de ander zeker raken. Als je geluk hebt, beginnen er al warme gevoelens te ontstaan omdat je zo’n prachtige tekst hebt uitgekozen, speciaal voor jouw uitverkorene.

tips om het gesprek op te starten, hoe begin je, compliment maken

Compliment maken

Als je nog steeds niet zeker weet hoe je de communicatiestroom moet starten, kun je beginnen met een compliment voor je date. Iets aardigs tegen een man zeggen is om één of andere reden gemakkelijker dan een meisje /vrouw een compliment geven. Als je een leuke opmerking maakt over hoe een man zich heeft gekleed of wat voor auto hij rijdt, is het al snel goed. Bij een vrouw ligt het allemaal wat ingewikkelder. Gebruik niet zomaar gewone woorden, want dat zou alleen maar betekenen dat jij vindt dat ze er gewoon uitziet. 

Wees oprecht

De tip hier is om ongedwongen en oprecht te klinken als je iets aardigs over haar zegt. Doe het echter niet te lang, want dan klink misschien eng en opdringerig en dat schrikt haar af. Een vrouw wil zich bijzonder voelen door de date die bij haar is, maar ze moet je wel kunnen geloven.

Wees oprecht

Tips om het gesprek op te starten, humor

Als je een goed gevoel voor humor hebt, maak daar dan gebruik van. Lachen is een geweldige ijsbreker en je zou verrast zijn hoe krachtig het kan zijn om je te helpen contact te maken met je date. Geloof het of niet, jullie zijn beiden zenuwachtig. Het is oké om je date te laten weten dat je nerveus bent. Omdat je date hetzelfde voelt, begint snel de waakzaamheid te laten verslappen en is het makkelijk om bij jou op je gemak te zijn.

Sommige dingen kun je trouwens beter niet bespreken tijdens je eerste date. Lees Niet vertellen tijdens je eerste date. Als je er even uitkomt heb je misschien iets aan Mannen: 3 dingen die je kunnen redden

Door Annet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *