Sugar daddy

Top 10 eenvoudige flirting tips. Moeite met aandacht te trekken van iemand die je leuk vindt? Je hoeft niet op Pierce Brosnan of Heleen van Royen te lijken om leden van het andere (of hetzelfde) geslacht op hun knieën te krijgen. Het enige wat je nodig hebt is een geweldige glimlach en de volgende 10 eenvoudige tips die we hieronder voor je hebben samengesteld en ze zullen tot je aangetrokken worden zoals paparazzi tot een filmster.

Top 10 eenvoudige flirting tips

1) OOGCONTACT

Creëer ongeveer 5 seconden oogcontact met de persoon met wie je wilt flirten. Glimlach gewoon een beetje en kijk langzaam weg. Probeer dit minstens 3 keer in de eerste 15 – 20 minuten. Je uitverkorene  moet je interesse opmerken en oogcontact is het universele signaal voor openheid. Pas op dat je niet zo hard staart dat je er gat in brandt, maar houd het gewoon casual. En vergeet niet dat de ander net zo nerveus is als jij.

top 10 eenvoudige flirting tips, oogcontact

2) GLIMLACHEN

Glimlachen is absoluut je grootste flirtwapen. Deskundigen zijn het erover eens dat glimlachen de gemakkelijkste en meest effectieve manier is om jezelf er aantrekkelijker en toegankelijker uit te laten zien. Niet te overdreven, houd het gewoon realistisch. Als het je lukt om een glimlach terug te ontvangen is het  tijd om de sprong te wagen. Hij / zij is erg geïnteresseerd om je beter te leren kennen, dus waar wacht je nog op?

3) TWEEDE BLIK

Als je iemand op een feestje hebt gadegeslagen, of waar dan ook, maar je bent nog niet opgemerkt, probeer dan de tweede-blik-techniek. Het is zo eenvoudig en ik garandeer je dat als ze zelfs maar een beetje geïnteresseerd zijn, je heel snel hun volledige concentratie op jou gericht zult hebben. Het is eenvoudig, het werkt hetzelfde als oogcontact, maar moet van een veel kleinere afstand worden gedaan. Ik maak meestal een wandeling om ervoor te zorgen dat ik op het punt sta in zijn / haar gezichtsveld te lopen. En als ik mijn uitverkorene op deze manier ‘dwing’ om te zien, kijk ik weg en draai me dan weer om om weer heel subtiel te kijken, op een manier die niemand anders zou hebben gezien behalve mijn uitverkorene. En natuurlijk zet ik dan meteen de glimlach en het oogcontact in.

top 10 eenvoudige flirting tips, glimlach

4) ZELF VERZORGEN

Let op de lichaamstaal van je uitverkorene als hij / zij naar je kijkt, verfraaien ze zichzelf? Het is een onbewust iets dat we de neiging hebben om onszelf veel vaker te verzorgen als we ons tot iemand aangetrokken voelen. Als uw uitverkorene deze tekens niet vertoont, is er geen reden waarom u ze niet kunt doen. Als u daar geen reactie op krijgt, is uw uitverkorene waarschijnlijk niet zo geïnteresseerd.

5) BEVOCHTIG JE LIPPEN

Een andere geweldige onbewuste truc is om je lippen te likken. Nee, niet als een pornoster, de beste manier om het te beschrijven is zoals wanneer je lippen hebt geschaafd, maar een beetje langzamer. Je lippen likken is de manier van denken om te herkennen dat je je voorbereidt op een kus.

top 10 eenvoudige flirting tips, oogcontact
wegkijken als flirting tip
man en vrouw flirten over en weer

6) VOOR VROUWEN; JE BENEN KRUISEN

Vrouwen kruisen je benen. Het is een andere zekere vuurflirttechniek en maakt jongens gek en willen meer zien.

7) VOOR MANNEN; HOUDING

Mannen, sta lang en rechtop, vergeet niet dat je de meest prominente man in de kamer probeert te zijn, dus heb er zin in en ze zal het gaan zien. Wees kalm en trek je schouders naar achteren, laat zien dat je zelfverzekerd bent.

8) LAAT JE VOETEN VOOR JE PRATEN

Lichaamstaalexperts stellen dat vrouwen met hun voeten niet meer dan 15 cm uit elkaar moeten staan ​​en met de tenen naar binnen gericht. Terwijl mannen hun voeten 15 tot 10 centimeter uit elkaar moeten plaatsen met hun tenen naar buiten gericht om het teken van dominantie te promoten. Probeer het eens zou ik zeggen en ontdek of de experts gelijk hebben of niet.

top 10 eenvoudige flirting tips, laat je voeten praten

9) MIME OF SPIEGELEN

De hoogste vorm van elke vorm van vleierij is altijd geweest om iemand te imiteren. Probeer niet te overdreven te doen en zo jezelf voor gek te zetten. Ga gewoon door met de manier waarop je in gesprek was maar zorg ervoor dat kleine overeenkomsten vertonen. Dit geldt zowel voor het gesprek zelf als voor je lichaamshouding. Je uitverkorene zal zich meer op zijn / haar gemak voelen, als je maar niet overdrijft.

10) LET OP

Concentreer je op wat je uitverkorene zegt. Zelden kun je iemand aantrekkelijker vinden dan iemand die jou echt interessant vindt. Houd de dingen simpel en luchtig, luister naar wat ze zeggen en maak hier en daar een paar grappen om de glimlach aan het werk te houden. Wees niet bang om iemand op een niet-seksuele manier aan te raken. Vaak kan het als zeer rustgevend worden ontvangen, vooral als het van een man komt. Als man mag je nooit de kracht van je handen onderschatten wanneer deze op een sensuele en zorgzame manier worden gebruikt.

Afsluiting

Volg de bovenstaande tips en houd ze in gedachten tijdens je eerste contact. Vermijd de typische stereotiepe avances van proberen te pronken. Het is zo doorzichtig als glas en je ziet er alleen maar uit alsof je echt niet oprecht bent om je uitverkorene écht helemaal te leren kennen.

Door Annet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *